Нема компромис за складирање во multi-cloud свет

Поедноставете го патот до ИТ трансформацијата со Dell EMC Unity XT all-flash и хибридни сториџ решенија. Unity XT доаѓа со архитектура на active-active контролер и enterprise-class сториџ сервиси. Дизајниран е за перформанси, оптимизиран за ефикасност и изграден да го поедностави вашето multi-cloud патување.

 

Погледни го видеото Погледни го инфографикот

Гледајте за да дознаете како Dell EMC Unity XT го напојува вашето multi-cloud патување.

Dell EMC Unity XT Производи

Побарај понуда

Dell EMC Unity XT All-Flash

Намалете ги трошоците и поедноставете ги операциите со all-flash унифицирани платформи за складирањe изградени за да обезбедат брзина, ефикасност и multi-cloud поддршка.

 • До 2X повеќе перформанси
 • Загарантирано намалување на податоците од 3:1 без проценка
 • Платформи подготвени за NVMe
 • Инсталира/конфигурира за 25 минути
 • Активно-активна репликација на синхронизација преку метро растојание
Повеќе детали:

Dell EMC Unity XT Хибридно

Постигнете оптимална мешавина на перформанси и ефикасност на трошоците со унифицирани хибридни платформи за складирање што овозможуваат едноставност и ефикасност и се создадени за multi-cloud.

 • Скала до 16 PB суров капацитет
 • Вклучено намалување на податоците за сите flash pools
 • Платформи подготвени за NVMe
 • Инсталира/конфигурира за 25 минути
  Активно-активна репликација на синхронизација преку метро растојание
Повеќе детали:

Dell EMC Unity XT: Нема компромис за складирање во multi-cloud свет

Dell EMC Unity XT All-Flash и Hybrid Flash поставуваат нови стандарди за складирање со привлечна едноставност, all-inclusive софтвер, со голема брзина, оптимизирана ефикасност, multi-cloud enablement – сето тоа во модерен дизајн подготвен за NVMe – за да ги задоволи потребите на професионалци во големи или мали компании кои располагаат со ограничени ИТ ресурси. Наменети за перформанси, оптимизирани за ефикасност и изградени за хибридни cloud средини, овие системи се совршено прилагодени за поддршка на виртуелизирани апликации, распоредување унифицирано складирање и адресирање на барањата за работа на далечина-канцеларија-филијала-канцеларија.

Dell EMC Unity XT Симулатор

Истражете го интуитивниот кориснички интерфејс од вашиот локален компјутер

Чистиот и едноставен GUI за управување со Unisphere на Dell EMC Unity XT ја поедноставува задачата за конфигурирање и управување со складирањето, овозможувајќи им на ИТ-организациите од која било големина да останат фокусирани на клучните задачи и да работат попродуктивно. Погледнете од прва рака како изгледа управувањето со интуитивното складирање со Dell EMC Unity XT.

Dell EMC Unity XT Симулатор