Преземи документ

ШТО содржи документот?

  • Основни елементи на современа информатичка инфраструктура
  • Основи елементи на виртуелни серверски системи
  • Основни придобивки од имплементација на ваквото решение 

одговори на прашањта
и преземи го документот

како подарок ќе ја добиеш и e-книгата: Како ефективно да работите од дома *Со пополнување на овој формулар давам согласност моите податоци да се користат за кампањата и известувања за производи и услуги на Макпетрол А.Д.
Обработката на Вашите лични податоци МАКПЕТРОЛ АД – Центар ДЕЛЛ ја врши во согласност со прописите за заштита на лични податоци.