Дајте ѝ моќ на вашата ИТ организација

Искористете ја улогата на ИТ иновациите за да постигнете до 46% поефикасни ИТ тимови.

Искористете ја моќта на податоците

Оптимизирајте го обемот на работа и откријте ја скриената вредност во вашите податоци – извршете аналитички пребарувања до 34% побрзо, намалете ја латентноста до 22% и подобрете ги перформансите на апликацијата до 30%.

Постигнете безбедност

Искористете ги придобивките на вашето ИТ опкружување, од број 1 добавувачот на сториџ решенија.

Сториџ портфолио

Primary Storage

Добијте ги потребните приспособливост, интелигенција и интеграција во cloud за да ја искористите вредноста на вашите податоци. Забрзајте ги вашите критични оптоварувања складирајќи и истовремено намалете ги испадите на апликациите и барањата за складирање со напредна дедупликација.

PowerStore

Интелигентна и прилагодлива инфраструктура базирана на податоци.

Дознај повеќе

Dell EMC Unity XT

Едноставно унифицирано складирање во мулти-облак.

Дознај повеќе

Power Vault

Оптимизирано складирање, оптимизирано за SAN / DAS.

Дознај повеќе