Иднината на сториџ решенијата е тука

Револуционерното PowerStore семејство на апарати за складирање податоци целосно блиц ги трансформира традиционалните и модерните работни оптоварувања со инфраструктура фокусирана на податоци, интелигентна и приспособлива инфраструктура која обезбедува револуционерни нови способности како што е AppsON.

Погледни го видеото Побарај понуда

Погледнете сами за можностите на PowerStore во нашата виртуелна лабораторија.

Виртуелна лабараторија

НОВ МОДЕЛ

Ви го претставуваме PowerStore 500

Распореден самостојно или во размерни кластери, новиот економичен модел го прави PowerStore достапен за повеќе бизнис активности и обезбедува катализатор за иновативни решенија. Организациските перформанси и услугите за складирање никогаш не биле подостапни.

 • До 1,2PBe на 2U уред
 • Ист софтвер како и другите модели на PowerStore
 • Блокирање, датотека, vVols поддршка

Dell EMC PowerStore уред за складирање на податоци

Стандардно распоредување

Интелигентно, скалабилно складирање за најбараните оптоварувања во денешницата

 • NVMe all-flash или SCM ги оптимизира перформансите
 • “Always on” намалување на податоците со гаранција од 4: 1
 • Нативна поддршка за блок, датотека, vVols, контејнери
 • Скалирајте до и од за независно да додадете перформанси или капацитет
 • Anytime Upgrade го одржува PowerStore постојано модерен без нарушувања
Дознај повеќе

Распоредување на хипервизор

Флексибилност за извршување апликации директно на PowerStore со AppsON

 • NVMe all-flash или SCM ги оптимизира перформансите
 • “Always on” намалување на податоците со гаранција од 4: 1
 • Вградениот VMware хипервизор поддржува надворешни хостови и нативни апликации истовремено за невидена мобилност, оперативна конзистентност
 • Anytime Upgrade го одржува PowerStore постојано модерен без нарушувања
Дознај повеќе

Скалабилно all-flash складирање за денешната инфраструктура

PowerStore all-flash низата е уникатно прилагодлива инфраструктурна платформа што ги надополнува и проширува вашите постојни инвестиции. Со комбинирањето на предностите на врвниот хардвер за складирање со флексибилноста и едноставноста на модерниот дизајн на софтвер, PowerStore ви дава невидена слобода да го развивате вашиот ИТ, во чекор со светот што брзо се менува.

Дизајн базиран на податоци

Оптимизирана за перформанси, унифицирана архитектура, за секој обем на работа

Интелигентна автоматизација

Програмабилната инфраструктура го поедноставува управувањето, DevOps и многу повеќе

Прилагодлива архитектура

Подвижноста на брзината и обемот на работа нуди избор, предвидливост и заштита на инвестициите