ExpressResponse

Побрза работа на апликациите

ExpressSign-in

ExpressSign-in го детектира вашето присуство и овозможува едноставен процес на најавување

ExpressCharge

Го продолжува времето на работа на батерија и истата се полни до 80% за 1 час

Intelligent Audio

Го подобрува аудио искуството 

Latitude 9520

Работи од било каде

Precision 5750

Креирај од било каде

Optiplex 7080 Micro

Врвни перформанси и заштеда на простор

Побарај бесплатна инфомративна понуда за некој од уредите кои доаѓаат со Dell Optimizer

Дознај повеќе за Dell Optimizer

Побрзо вклучување и работа на апликациите, оптимизација на микрофонот и звукот, како и подобра работа и полнење на батеријата се дел од придобивките за корисниците на Dell Optimizer

Прочитај повеќе на dell.makpetrol.com.mk