Максимална продуктивност без разлика од каде работите

Без разлика дали работните обврски ги реализирате во канцеларија или од дома потребни Ви се решенија кои ќе се прилагодат на Вашите потреби и ќе Ви овозможат максимална продуктивност.

Дознај повеќе Промоција попуст 12 месеци

Уредите од бизнис класа се основа за креирање на современо работно место

Портфолиото на Dell се состои од уреди прилагодени
за различните потреби и стилови на работа:

Optiplex Desktop

Десктоп компјутер динамичен како Вашиот работен ден

Optiplex десктоп компјутерите се достапни во повеќе форми кои овозможуваат заштеда на простор и вклучуваат 11-та генерација на Intel® процесори за отклучување на Вашиот целосен потенцијал.

Дознај повеќе Побарај понуда

Latitude Laptops & 2-in-1s

Најинтелигентните и безбедни бизнис компјутери

Мали, лесни и стилски лаптопи и 2-во-1 дизајнирани за максимална продуктивност. Нова ера на соработка и поврзаност за работа од која било локација.

Дознај повеќе Побарај понуда

Precision Mobile Workstations

Најдобри перформанси и издржливост

Прецизните т.н. работни станици на Dell се бр. 1 бренд за работни станици во светот кои нудат компјутери со најдобрите перформанси, издржливост и прилагодливи мобилни работни станици за професионaлна употреба.

Дознај повеќе Побарај понуда

Precision Fixed Workstations

Реализирајте ги Вашите најдобри идеи

Работните страници на Dell (tower/десктоп и rack) можат да ги издржат најкомплицираните примени низ повеќе индустрии. Со брза RAM меморија, нова генерација на графичка картичка и врвни перформанси, Вашите идеи се безгранични.

Дознај повеќе Побарај понуда

Дознајте како ефективно
да работите од дома

Што ќе прочиташ во е-книгата?

  • Градење навики за ефикасна работа од дома
  • Креирање на катче за работа во домот
  • Потребна технологија за извршување на обврските
  • Поставување безбедна врска за заштита на работата
  • Алатки за комуникација и платформи за менаџмент
  • Совети за менаџери за подготвеност при работа од дома