Vostro бизнис лаптопи

Направен за мали бизниси со основни одлики, со вградена сигурносна и сигурна поддршка.

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Дизајниран за да пренесува продуктивност

Зголеми ја продуктивноста со state-of-the-art процесорите, анти отсјај екраните и многубројни излезности за полесна конекција. Плус, елиминирај ги одвраќањата со spill-resistan тастатурите и напредните вебкамери. Една HD вебкамера со Temporal Noise Reduction ги редуцира пикселите и ги елиминира визуелните звуци.

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Вградена сигурност

Vostro лаптопите се опремени со одлики на вградена сигурност, дизајнирани да ве заштитуваат вас и вашите податоци. Одликите како OS Recovery, оптимални читачи на отпечатоци и Windows 10 со сопствени антивирусни заштити за да ве чуваат заштитени.

ПОБАРАЈ ПОНУДА

| Dell Mobile Connect

Останете конектирани

Сменете ги задачите со интеракција со вашиот телефон директно од вашиот Vostro лаптоп – едноставно направете повици, пратете текст и добијте известувања.

Пренесете документи беспрекорно

Влечете и вметнете документи, видеа, и музика меѓу лаптопот и телефонот без комплицирано cloud складирање или гломазни кабли. 

Огледување на телефонот и компјутерот

Заштитете го вашиот андроид или IOS екран на уредот во вашиот лаптоп за да пристапите или имате интеракција со апликациите.

Управувајте ја приватноста

Dell Mobile Connect ги конектира вашиот телефон и компјутер преку point-to-point заштитна конекција, затоа вашите податоци никогаш не се експонирани на несигурни интернет конекции. ​

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Најди го надобриот Vostro за тебе

Сите 13 инчни Vostro

Vostro 5310

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Сите 14 инчни Vostro

Vostro 5410

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Vostro 3400

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Сите 15 инчни Vostro

Vostro 7510

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Vostro 5510

ПОБАРАЈ ПОНУДА

New Vostro 3510

ПОБАРАЈ ПОНУДА