Солидни лаптопи: дизајнирани да ги преживеат елементите

Дизајнирани да ги преживеат температурите, влажноста, вибрациите, потопување, акустични звуковим шок од огнено оружје, сончева радијација, дури и габи. Солидните лап топи се одликуваат со светлина, екрани кои се читаат и надвор, моќни Интел процесори, USB-C конекција, посветен GPS, оптимален мобилен широкопојасен интернет и Wi-Fi. Сертифициран MIL-STD-810 и стандард за заштита на навлегување.

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Изгради сигурност за секоја работа

Од полето за сервис до Влада, Rugged лаптопите и таблетите се дизајнирани за начинот на вашата работа. TPM 2.0 ControlVault™ со напредни автентичности и разновидни сигурносни опции  кои ја чуваат сигурноста на вашиот уред додека се достадуваат максинални перформанси и време на работа.

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Издржливи лаптопи одржливо направени

Dell Rugged лаптопите и таблетите се EPEAT-Silver сертифицирани така што добивате уреди што се високо издржливи и моќни без оштетување на околината.

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Приоритетен пристап до LTE

Првите што ќе одговорат и јавни сигурносни организации можат да земат приоритет за пристап до најбрзиот, најсигурен и високо квалитетен LTE интернет мрежно јадро со FirstNet* Ready™ Latitude Rugged лаптопи и таблети.

ПОБАРАЈ ПОНУДА

| Tier 1 Tech Solutions Provider

Он-сајт поддршка за следниот работен ден

Задршете ја вашата критична мисија на Rugged лаптопите и таблетите заштитени со Pro Support Plus, проследен со 24/7 пристап за искуствени техники и „работа за следниот ден“ он-сајт сервиси.

Управувајте сè низ облакот

Unified Workspace го обезбедува најсеопфатното решение во индустријата за рапоредување, управување и поддршка на флота Rugged – сето тоа преку облакот.

Додатоци направени за Rugged

Останете ефективни во полето со додатоците направени специјални за Rugged лаптопите и таблетите, вклучително рачки, ремени, приклучоци за возила, скенери и продолжни i/0 кабли.

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Поврзи се како да си таму.

Иновативната камера овозможува чисти фотографии дури и на мала светлина и во исто време нуди восхитувачка резолуција.

Првата веб камера во светот SafeShutter* автоматски се вклучува и исклучува, или ја презема контролата со безбедносна камера и копчињата за гасење на звукот на микрофонот. 

Интелигентниот аудио систем го зајакнува вашиот ауди квалитет и ги намалува позадинските звукови.

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Стил и функционалност во едно.

Мал и лесен компјутер со голем екран со тесна рамка, опремен со иновативен систем за ладење кој ги намалува ограничувањата на перформансите.

Искусете ја живописната боја и намалените штетни емисии на сина светлина со ComfortView Plus.

Во меѓувреме, работете удобно на елегатно дизајниран лаптоп со CNC алуминиумска основа прецизно обработена со дијамантски завршетоци на рабовите.

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Зголемена одржливост

Лаптопите од серија 5000 се првите компјутери кои користат рециклирани јаглеродни влакна во дизајнот и први употребуваат 21% биопластика од дрвја во изработката на капакот.

Latitude производите се регистрирани во EPEAT Gold. Се користиат водни бои со низок VOC на 100% обоени делови и 100% рециклиран материјал за пакување на 2 во 1 производите (25% пластика излезена од океан + 75% HDPE).

ПОБАРАЈ ПОНУДА

| Dell Optimizer

ExpressResponse

Со Intel® Adaptix Technology, им давате приоритет на најважните апликации, со што тие ќе можат да се отвораат побрзо и да работат подобро.

ExpressCharge

Dell Optimizer го продолжува времетраењето и ја подобрува работата на батеријата со прилагодување на вашите навики на користење, обезбедувајќи до 80% полнење за 40 минути на серијата 9000.*

ExpressConnect

Поврзете се автоматски на најсилните точки за пристап во канцеларијата што го зајакнува капацитетот на опсегот за апликациите за конференции, каде и да работите.

ПОБАРАЈ ПОНУДА

| Перформанси

Поврзете се ултра брзо.

Wi-Fi 6E обезбедува поголем опсег за побрз, непречен Wi-Fi, особено во области со висока концентрација. Или останете поврзани со 5G, 4G LTE и eSIM опции. 

Моќни перформанси.

Нашите уреди се карактеризираат со најновата 11-та генерација на Intel® до CoreTM i7 vPro® процесори. Сериите 9000 и 7000 се дизајнирани за платформата EvoTM vPro®.

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Најди го надобриот Rugged за тебе

Сите 11 инчни Rugged

Latitude 7220 Rugged Extreme Tablet

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Сите 13 инчни Rugged

New Latitude 7330 Rugged Laptop

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Сите 14 инчни Rugged

Latitude 7424 Rugged Extreme Laptop

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Latitude 5420 Rugged Laptop

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Latitude 5424 Rugged Laptop

ПОБАРАЈ ПОНУДА

New Latitude 5430 Rugged Laptop

ПОБАРАЈ ПОНУДА