Запознај ја новата генерација Dell Optiplex

Интелегенција и сигурност која врти околу вас.

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Техологија што се адаптира

OptiPlex е прилагодлив, со разновидни конфигурации кои ви дозволуваат да креирате персонализиран работен простор. OptiPlex го има вистинскиот фактор за работа.

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Одлично искуство

OptiPlex нуди персонализирана продуктивност, без разлика дали е во болница, училница или фабрика.

ПОБАРАЈ ПОНУДА

OptiPlex врти околу вас

Беспрекорно соработувајте со најновите дисплеи, разновидни опции за монтирање и најголемата можност за додатоци досега.

ПОБАРАЈ ПОНУДА

OptiPlex Thin Client

Самоуверено пристапете до вашата VDI околина или услугите хостирани во Cloud со OptiPlex Thin Client и разновидни опции за OS со централизирана контрола од Wyse Management Suite.

Добијте го најбезбедниот оперативен систем со ексклузивниот Thin OS на Dell, изберете Windows 10 IoT Enterprise со додадени безбедносни карактеристики на Dell или изберете Dell Hybrid Client, првиот светски клиентски софтвер за компјутери со хибридно управување со облак во подготвено за распоредување комерцијално решение.

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Доверлив партнер

OptiPlex десктоп компјутерите се изградени со 29-годишна иновација и докажана сигурност. OptiPlex е пионер во тестирањето на квалитетот и доверлив партнер низ посветените животни циклуси. Плус, вградените и безбедносните решенија по избор го прават OptiPlex дел од најбезбедната компјутерска флота во светот.

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Паметно одржлив дизајн

OptiPlex беше првиот производ на Dell што беше направен од рециклирана пластика во 2007 година и првиот што користеше материјали од синџирот на снабдување со затворена јамка во 2014 година. Денес, OptiPlex содржи до 60% рециклиран материјал, ги исполнува спецификациите Energy Star 8.0 и има повеќе од 60 производи регистрирани во EPEAT и 50 TCO 8 сертифицирани конфигурации.

ПОБАРАЈ ПОНУДА

| OptiPlex форми

All-in-ones

Работете удобно со ергономскиот држач и Low Blue Light (LBL) способните екрани.

Micro

Скријте го во држачот за монитор и добијте минималистичко десактоп решение.

Thin Clients

Елегантен и моќен тенок десктоп компјутер оптимизиран за Dell cloud решенија

Towers & small

Моќните десктоп компјутери со флексибилни конфигурациикои нудат можности за 3DP и DDR5. меморија.

ПОБАРАЈ ПОНУДА

| Трансформирај ја продуктивноста

Преиспитајте ја работата кога ќе дозволите Dell Optimizer да работи за вас. Тоа е единствениот вграден софтвер за оптимизација базиран на вештачка интелигенција кој учи и реагира на начинот на кој работите.

ExpressResponse

Важните апликации се отвораат побрзо и имаат подобри перформанси кога користите Intel® AdaptixTM технологија.

Intelligent Audio

Подобрете ги вашите конференции согласовно препознавање, стабилизација на јачината на звукот и автоматско заматување на шумот во заднина.

ExpressConnect

Поврзете се со најсилните точки за пристап во канцеларијата и дадете приоритет на опсегot за конференции.

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Најди го надобриот Optiplex за тебе

New Optiplex 7000 Tower

ПОБАРАЈ ПОНУДА

New Optiplex 7000 Small Form Factor

ПОБАРАЈ ПОНУДА

New Optiplex 7000 Micro Form Factor

ПОБАРАЈ ПОНУДА

New Optiplex 5000 Tower

ПОБАРАЈ ПОНУДА

New OptiPlex 5000 Small Form Factor

ПОБАРАЈ ПОНУДА

New OptiPlex 5000 Micro

ПОБАРАЈ ПОНУДА

OptiPlex 3090 Tower and Small Form Factor

ПОБАРАЈ ПОНУДА

OptiPlex 3090 Micro Form Factor

ПОБАРАЈ ПОНУДА

OpriPlex 3090 Ultra

ПОБАРАЈ ПОНУДА