Precision Fixed Workstations

Врвна приспособливост

Овие работни станици (tower/десктоп и rack) се справуваат со најсложените апликации во повеќе индустрии. Со најновите процесори, професионална графика и скалабилна меморија и опции за складирање, добивате екстремни перформанси со исклучителна сигурност. Вашата креативност е неограничена.

Побарај понуда

 

Сигурност каде што е најважно

Намалете го времето на застој со нашиот ексклузивен софтвер Dell Reliable Memory Technology (RMT) Pro, дизајниран да работи со ECC меморија, за да идентификува, поправа или става во карантин bad сектори во системската меморија, што ќе помогне да се избегнат грешките поврзани со меморијата. Precision работните станици се тестирани и сертифицирани со ISV за да се обезбедат непречена работа на апликациите со високи перформанси кои ги користите секојдневно.  

Побарај понуда

 

Технологија што се прилагодува брзо како вас

Трансформирајте го вашето работно искуство со Dell Optimizer за Precision, единствениот вграден софтвер за оптимизација базиран на AI, кој учи и одговара на начинот на вашата работа. Вклучува карактеристики како: експресно најавување, експресен одговор и интелигентно аудио, кој интуитивно ги анализира и прилагодува критичните области на вашиот систем, вклучувајќи перформанси, аудио, времетраење на батеријата и други, што ви овозможува да ја зголемите вашата продуктивност. Исто така, известувањето и аналитиката ви помагаат да ги идентификувате тесните грла и помагаат при планирање на ресурсите. 

За беспрекорно искуство со помалку пречки, каде и да работите.

Побарај понуда

Нови технологии

Precision обезбедува извонредна продуктивност преку нашите дизајни кои ги искористуваат можностите од новите технологии како што се VR и AI. Создадете целосно извонредна содржина со следната генерација на NVIDIA Quadro® RTX професионална графика и најновите процесори на Intel.

Побарај понуда

Серија 3000

Работни станици (tower/десктоп и rack) за професионални перформанси, со пристапни цени.

Единствената работна станица со мала форма (small form factor) со оптимизација базирана на вештачка интелигенција која вклучува NVIDIA® графичка картичка, најновите Intel® Xeon® процесори и Dell Optimizer за Precision.

Нов Precision 3440 Desktop Workstation

Работна станица со пристапна цена која вклучува нова генерација на графичка картичка и подобрена меморија. Со можност за 10-та генерација на Intel® Core™ и Xeon® 10 core процесори.

Искусете ја моќта на перформансите на работната станица, креирањето на содржина во виртуелна реалност и издржливоста во десктоп компјутер (tower/десктоп) со пристапна цена.

Најмоќната 1U rack работна станица во светот која вклучува безбеден пристап од далечина, импресивни пристапни цени и врвни перформанси.

Серија 5000

Компактна tower работна станица за mission-critical перформанси и издржливост.

Проширете ги Вашите идеи со Precision 5820 Tower. Вклучува високи перформанси во нов, иновативен и сестран компактен дизајн.

Серија 7000

Моќни tower и rack работни станици направени за максимална приспособливост.

Precision 7820 Tower

Идеи без граници со Precision 7820 Tower. Со вклучена архитектура за dual-socket за максимални перформанси во компактен дизајн.

Precision 7920 Tower Workstation

Нашата најмоќна работна станица, Precision 7920 Tower, нуди врвни перформанси и приспособливост за примена во областа на вештачка интелигенција или виртуелна реалност.

Precision 7920 Rack

Precision 7920 Rack нуди најголемо ниво на безбедност при пристап на информации од далечина и врвни перформанси на работната станица.