Precision Mobile Workstations

Новиот Precision 3560.

Моќта е во деталите.

Запознајте ја новата 15-инчна мобилна работна станица редизајнирана со оптимизација за AI, следната генерација на Intel процесори и NVIDIA™ графика за врвна продуктивност. 

Побарај понуда

Моќ и интелигенција во едно

Dell Precision има над 20 години иновации за корисниците,, дизајнерите и креаторите, обезбедувајќи ги најмоќните работни станици на Dell. Со својот нов премиум дизајн, компоненти на професионално ниво и Dell Optimizer за Precision, тие се фокусираат на моќта, брзината и сигурноста на вашите најголеми идеи.

Побарај понуда

Надгради го твоето искуство

Dell ги зема во предвид потребите клиентите за да ги испорача најдобрите алатки за работата. Во портфолиото можете да најдете избрани системи со паметни термички системи, дисплеи со амбиентално чувство кои ја прилагодуваат светлината на екранот и ја намалуваат сината светлина со ComfortView Plus, за да можете да останете продуктивни во секое време и на секое место.

Побарај понуда

Нови технологии

Precision обезбедува извонредна продуктивност преку нашите дизајни кои ги искористуваат можностите од новите технологии како што се VR и AI. Создадете целосно извонредна содржина со следната генерација на NVIDIA Quadro® RTX професионална графика и најновите процесори на Intel.

Побарај понуда

Серија 3000

15-инчни мобилни работни станици со тенок и лесен дизајн, приспособливи конфурации и пристапни цени.

Редизајнирани 15-инчни мобилни работни станици со Dell Optimizer за Precision, најновите Intel® Core™ процесори и NVIDIA® графички картички за најдоброто корисничко искуство.

Precision 15 3550

15-инчна и лесна работна станица дизајнирана за работа во 2D и 3D CAD, со најновите Intel® Core™ процесори и NVIDIA Quadro® графички картички.

15-инчна работна станица со моќни перформанси доволни да издржат интензивна работа со дизајн во CAD и професионално видео едитирање. Со NVIDIA Quadro® графичка картичка.

Серија 5000

Најтенките и најмалите 15-инчни мобилни работни страници со високи перформанси.

Најмалата и најтенката 15-инчна мобилна работна станица во светот. Со најновите Intel® Core™ и Xeon® процесори, NVIDIA® графички картички и Dell Optimizer за Precision.
Првата тенка и лесна 17-инчна мобилна работна станица која е исто така и најпаметната. Со Dell Optimizer за Precision со вештачка интелигенција, најновите Intel® Core™ или or Xeon® процесори и NVIDIA® графичка картичка. 

Серија 7000

Извонредно моќни 15-инчни и 17-инчни мобилни работни станици со премиум дизајн кој изгледа онолку добро колку и неговите перформанси.

Најмоќната 15-инчна мобилна работна станица на Dell, со вештачка интелигенција. Ги вклучува најновите Intel® Core® или Xeon® процесори, NVIDIA® графичка картичка и Dell Optimizer за Precision.
Дозволете ни да ве запознаеме со најмоќната 17-инчна мобилна работна станица на Dell, со вештачка интелигенција. Ги вклучува најновите Intel® Core® или Xeon® процесори, NVIDIA® графичка картичка и Dell Optimizer за Precision.
Перформанси онаму каде што најмногу ви требаат. Подготвен за работа со вештачка интелигенција и во виртуелна реалност, оваа мобилна работна станица ги вклучува најновите процесори, нова генерација на графички картички и повеќе.