Нова Latitude серија

Работете самоуверено со новите функции на Intelligent Privacy, како што се Onlooker Detection и Look Away Detect.

Соработувајте како да сте таму со новата Neural Noise Cancellation и приклучете се на 2 мрежи истовремено со ExpressConnect.

Со функции како овие, вашата совршена канцеларија е секаде со вас.

ПОБАРАЈ ПОНУДА ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

СОРАБОТКА

Соработувајте како да сте таму

Интелигентен звук
Neural Noise Cancellation го елиминира несаканиот шум во позаднина, како и бучавата на учесниците на вашиот повик.

Висококвалитетно видео во секоја осветлена состојба
Достапните FHD IR камери со двојни сензори и привремено намалување на шумот ви помагаат да изгледате добро без разлика на просторот или времето од денот.

ExpressConnect
Бидете на 2 мрежи одеднаш со првата симултана повеќемрежна врска во светот за побрзо преземање податоци и видео. Добијте до 20% повеќе во преносот на податоци од оптимизирано вмрежување, 30% побрза обработка на податоци од апликациите и 8 пати подобар квалитет на видеото од оптимизираниот интернет пропусен опсег.

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Поврзи се како да си таму.

Зголемете ги вашите перформанси

Најнови процесори
Latitude kкмпјутерите можат да се справат со денешните барања за повеќе задачи напојувани од Intel vPro® со процесори од 12-та генерација Intel® до Core™ i7. Сериите 9000 и 7000 имаат Intel® Evo™ дизајн. 

Иновативно ладење

Уникатните термички иновации на Latitude, како вентилаторот Dual opposite Outlet, ги поместуваат границите на перформансите додека го одржуваат вашиот систем ладен и тивок. Корисниците исто така можат фино да се прилагодат за совршена рамнотежа на перформансите, ладењето и времето на работа на батеријата.

 

ПОБАРАЈ ПОНУДА

| SCREEN EXPERIENCE

Дизајниран за да се истакне

Брилијантен приказ

Со InfinityEdge од серијата 9000 и тенки рамки со висок сооднос екран-тело на секоја Latitude, добивате обемна работна површина со мал и лесен отпечаток.

Празник за вашите очи
Уживајте во живописни бои и намалени штетни емисии на сина светлина со ComfortView Plus.

ПОБАРАЈ ПОНУДА

| ОДРЖЛИВОСТ

Нашето најодржливо портфолио на Latitude, работи кон нашите цели за да можете да ги исполните вашите.

Ново 100% рециклирано или обновливо пакување

Пакување кое e добро како што изгледа. Тоа е првото пакување кое ги исполнува нашите цели за 2030 година.

Иновации со уште повеќе рециклиран материјал

Latitude сега се прави со рециклирана пластика собрана од океанот и е првata Dell серија што користи биопластика.

EPEAT Gold

Сите компјутери во Latitude се регистрирани во EPEAT Gold, со што ги исполнуваат стандардите за највисоки критериуми според Глобалниот совет за електроника.

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Поврзи се како да си таму.

Иновативната камера овозможува чисти фотографии дури и на мала светлина и во исто време нуди восхитувачка резолуција.

Првата веб камера во светот SafeShutter* автоматски се вклучува и исклучува, или ја презема контролата со безбедносна камера и копчињата за гасење на звукот на микрофонот. 

Интелигентниот аудио систем го зајакнува вашиот ауди квалитет и ги намалува позадинските звукови.

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Стил и функционалност во едно.

Мал и лесен компјутер со голем екран со тесна рамка, опремен со иновативен систем за ладење кој ги намалува ограничувањата на перформансите.

Искусете ја живописната боја и намалените штетни емисии на сина светлина со ComfortView Plus.

Во меѓувреме, работете удобно на елегатно дизајниран лаптоп со CNC алуминиумска основа прецизно обработена со дијамантски завршетоци на рабовите.

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Зголемена одржливост

Лаптопите од серија 5000 се првите компјутери кои користат рециклирани јаглеродни влакна во дизајнот и први употребуваат 21% биопластика од дрвја во изработката на капакот.

Latitude производите се регистрирани во EPEAT Gold. Се користиат водни бои со низок VOC на 100% обоени делови и 100% рециклиран материјал за пакување на 2 во 1 производите (25% пластика излезена од океан + 75% HDPE).

ПОБАРАЈ ПОНУДА

| Dell Optimizer

ExpressResponse

Со Intel® Adaptix Technology, им давате приоритет на најважните апликации, со што тие ќе можат да се отвораат побрзо и да работат подобро.

ExpressCharge

Dell Optimizer го продолжува времетраењето и ја подобрува работата на батеријата со прилагодување на вашите навики на користење, обезбедувајќи до 80% полнење за 40 минути на серијата 9000.*

ExpressConnect

Поврзете се автоматски на најсилните точки за пристап во канцеларијата што го зајакнува капацитетот на опсегот за апликациите за конференции, каде и да работите.

ПОБАРАЈ ПОНУДА

| Перформанси

Поврзете се ултра брзо.

Wi-Fi 6E обезбедува поголем опсег за побрз, непречен Wi-Fi, особено во области со висока концентрација. Или останете поврзани со 5G, 4G LTE и eSIM опции. 

Моќни перформанси.

Нашите уреди се карактеризираат со најновата 11-та генерација на Intel® до CoreTM i7 vPro® процесори. Сериите 9000 и 7000 се дизајнирани за платформата EvoTM vPro®.

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Најди го надобриот Latitude за тебе

Сите 13 инчни Latitude

Latitude 7330

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Latitude 5330

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Latitude 3330

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Сите 14 инчни Latitude

Latitude 9430

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Latitude 7430

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Latitude 5430

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Latitude 5431

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Сите 15 инчни Latitude

Latitude 7530

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Latitude 5530

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Latitude 5531

ПОБАРАЈ ПОНУДА