Dell
PowerEdge

POWEREDGE SERVERS

Интелегента соработка. Бескрајна иновација.

Intel® Xeon® Scalable Processor

PowerEdge Портфолио

Rack Сервери

PowerEdge rack серверите ги зголемуваат перформансите во најширокиот опсег на апликации и се достапни со AMD EPYC или Intel Xeon скалабилни процесори. Исто така, се нудат како претходно конфигурирани, тестирани и сертифицирани vSAN Ready Nodes.

Дознај повеќе

Tower Сервери

PowerEdge Тower серверите нудат идеални перформанси, разновидност и тивки операции за мали, големи и оддалечени канцеларии.

Достапно во голем број големини, од мини куќишта до можнот за рак платформи.

Дознај повеќе

Modular Infrastructure

PowerEdge модуларното портфолио ви овозможува лесно прилагодување, распоредување и управување со вашата инфраструктура, истовремено намалувајќи ги оперативните трошоци. Создадете го вашиот центар за податоци подготвен за иднината со лесно проширување, вмрежување и складирање.

Дознај повеќе

Технологија и решенија што ви помагаат да иновирате, прилагодувате и растете

 

Dell Technologies е единствениот произведувач на сервери што нуди вкрстено портфолио на решение за криптографски потврден хардверски интегритет, динамично заклучување на системот и робустен фирмвер и заштита од подигање. Поддржано од добро познатиот Root of Trust, ние обезбедуваме сигурност што започнува со дизајн и продолжува преку синџирот на снабдување и целосниот животен циклус.

Безбедност во тек на целиот животен циклус

Dell Technologies е единствениот произведувач на сервери што нуди вкрстено решение за криптографски потврдена хардверска целовитост и динамично заклучување на системот. Обезбедуваме сигурност што започнува со дизајн и продолжува во текот на целиот животен циклус, се од еден производител.

Погледни го видеото
Прочитај повеќе
Прочитај повеќе