Преземи ја книгата

ШТО Ќе прочиташ во Е-КНИГАТА?

  • Градење навики за ефикасна работа од дома
  • Креирање на катче за работа во домот
  • Потребна технологија за извршување на обврските
  • Поставување безбедна врска за заштита на работата
  • Алатки за комуникација и платформи за менаџмент
  • Совети за менаџери за подготвеност при работа од дома

одговори на прашањта
и преземи ја книгата*Со пополнување на овој формулар давам согласност моите податоци да се користат за кампањата и известувања за производи и услуги на Макпетрол А.Д.
Обработката на Вашите лични податоци МАКПЕТРОЛ АД – Центар ДЕЛЛ ја врши во согласност со прописите за заштита на лични податоци.