Поголем екран.
Поголема продуктивност.
Vostro 5620

Направете повеќе со овој нов лаптоп. Се одликува со најновите процесори од 12-та генерација Intel® Core™ и поголем екран со дисплеј сооднос 16:10.

Предлог конфигурации

Голем екран. Малку грижи.

Достапен со Windows 11 и Windows 10.

Поголем екран за прегледување табели, нарачки и усовршување на презентации, сето тоа во тенок и лесен дизајн.

Се случуваат грешки. Затоа оваа тастатура е отпорна на течност. И овој лаптоп помина 15 воени тестови за сертификација (MIL-810H) за да се осигура дека може да се справи со секојдневното работење.

Предлог конфигурации

Подобри перформанси. Повеќе продуктивност.

Благодарение на процесорите Intel® Core™ од 12-та генерација, овој лаптоп работи со врвни перформанси за да ви овозможи беспрекорно работење.

Предлог конфигурации

Вградена сигурност

The Trusted Platform Module 2.0 е безбедносен чип од комерцијална класа, инсталиран на матичната плоча што создава и складира лозинки и клучеви за шифрирање. Потврдува дека компјутерот не е манипулиран пред да се подигне и ги штити вашите податоци од надворешни напади.

Добијте дополнителен мир со читачот на отпечатоци што ви овозможува безбедно да се најавите со допир.

Предлог конфигурации

Достапни портови и приклучоци

1. SD Card reader
2. USB 3.2 Gen 1 Type A
3. RJ-45
4. Headset jack
5. Wedge shaped lock slot

6. Power jack
7. HDMI 1.4**
8. USB 3.2 Gen 1 Type A
9. USB 3.2 Gen 2 Type-C™ (DP/PowerDelivery)

**HDMI 1.4 (Maximum resolution supported over HDMI is 1920×1080 @60Hz. No 4K/2K output)

Димензии и тежина

1. Висина: 0.62” – 0.72” (15.67mm – 18.30mm)
2. Ширина: 14.05” (356.78mm)
3. Должина: 9.92” (251.9mm)

Почетна Тежина: 4.21 lbs. (1.91kg)

Додатоци

Dell 24 Monitor – P2422H

Останете продуктивни, без разлика каде работите. Намалете ја штетната сина светлина со овој елегантен 23,8-инчен FHD монитор со технологија ComfortView Plus.

Повеќе

Dell Dock – WD19S 130W

Зголемете ја моќноста на вашиот компјутер до 90 W со ExpressCharge на најмоќниот и прв модуларен USB-C приклучок во светот со дизајн подготвен за иднината.

Побарај понуда

Dell EcoLoop Urban Backpack

Дизајниран за организација и удобност, Dell EcoLoop Urban Ранец е изграден имајќи ја предвид околината и лесно го надополнува секој начин на живот.

Побарај понуда

Препорачани
DELL Vostro 5620
конфигурации

DELL Vostro 5620 (i5, FHD+, 8GB, 256GB SSD, Windows)

 • Intel Core i5-1240P Processor (Up To 4.40GHz, 12Mb Cache, 12 Cores / 16 Threads)
 • 16.0” Full HD+ (1920 x 1200) Anti-Glare WVA Display with ComfortView
 • 8Gb 3200MHz DDR4 Memory (1 x 8Gb)
 • 256GB M.2 PCIe NVMe Solid State Drive
 • Integrated Intel UHD Graphics
 • Integrated FHD Camera (with privacy shutter) & Microphone
 • Integrated Intel Wi-Fi 6 (Gig+) and Bluetooth
 • Integrated 10/100/1000 Gigabit Ethernet Controller
 • 4-Cell 54W/Hr Lithium-Ion Battery
 • 65W AC Power Adapter
 • Internal Backlit Keyboard with Numeric Keypad
 • Windows 11 Professional 64-bit
 • 3 Years RTD Standard Warranty
ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ПОБАРАЈ ПОНУДА

DELL Vostro 5620 (i5, FHD+, 8GB, 512GB SSD, Windows)

 • Intel Core i5-1240P Processor (Up To 4.40GHz, 12Mb Cache, 12 Cores / 16 Threads)
 • 16.0” Full HD+ (1920 x 1200) Anti-Glare WVA Display with ComfortView
 • 8Gb 3200MHz DDR4 Memory (1 x 8Gb)
 • 512GB M.2 PCIe NVMe Solid State Drive
 • Integrated Intel UHD Graphics
 • Integrated FHD Camera (with privacy shutter) & Microphone
 • Integrated Intel Wi-Fi 6 (Gig+) and Bluetooth
 • Integrated 10/100/1000 Gigabit Ethernet Controller
 • 4-Cell 54W/Hr Lithium-Ion Battery
 • 65W AC Power Adapter
 • Internal Backlit Keyboard with Numeric Keypad
 • Windows 11 Professional 64-bit
 • 3 Years RTD Standard Warranty
ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ПОБАРАЈ ПОНУДА

DELL Vostro 5620 (i7, FHD+, 16GB, 512GB SSD, Windows)

 • Intel Core i7-1260P Processor (Up To 4.70GHz, 18Mb Cache, 12 Cores / 16 Threads)
 • 16.0” Full HD+ (1920 x 1200) Anti-Glare WVA Display with ComfortView
 • 16Gb 3200MHz DDR4 Memory (2 x 8Gb)
 • 512GB M.2 PCIe NVMe Solid State Drive
 • Integrated Intel Iris Xe Graphics
 • Integrated FHD Camera (with privacy shutter) & Microphone
 • Integrated Intel Wi-Fi 6 (Gig+) and Bluetooth
 • Integrated 10/100/1000 Gigabit Ethernet Controller
 • 4-Cell 54W/Hr Lithium-Ion Battery
 • 65W AC Power Adapter
 • Internal Backlit Keyboard with Numeric Keypad
 • Windows 11 Professional 64-bit
 • 3 Years RTD Standard Warranty
ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ПОБАРАЈ ПОНУДА

DELL Vostro 5620 (i7, FHD+, 16GB, 512GB SSD, nVidia, Windows)

 • Intel Core i7-1260P Processor (Up To 4.70GHz, 18Mb Cache, 12 Cores / 16 Threads)
 • 16.0” Full HD+ (1920 x 1200) Anti-Glare WVA Display with ComfortView
 • 16Gb 3200MHz DDR4 Memory (2 x 8Gb)
 • 512GB M.2 PCIe NVMe Solid State Drive
 • nVidia GeForce MX570 with 2Gb GDDR6 Memory
 • Integrated FHD Camera (with privacy shutter) & Microphone
 • Integrated Intel Wi-Fi 6 (Gig+) and Bluetooth
 • Integrated 10/100/1000 Gigabit Ethernet Controller
 • 4-Cell 54W/Hr Lithium-Ion Battery
 • 65W AC Power Adapter
 • Internal Backlit Keyboard with Numeric Keypad
 • Windows 11 Professional 64-bit
 • 3 Years RTD Standard Warranty
ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ПОБАРАЈ ПОНУДА