Work from Home препорачани модели

DELL Vostro 5501

i5, FHD, 8Gb, 256Gb SSD, Ubuntu
38.745 ден.

DELL Latitude 5510

i5, FHD, 8Gb, 256Gb SSD, Windows
59.745 ден.

 

 

DELL XPS 13 9300

i7,16GB,1TB SSD, Win10
108.150 ден.

 

 

DELL XPS 15 9500

i7,16GB,1TB SSD, Win10
134.400 ден.

 

 

DELL Vostro 5501

i7, FHD, 8Gb, 512Gb SSD, nVidia, Ubuntu
50.295 ден.

 

 

DELL Latitude 7410

i7, FHD, 16Gb, 512Gb SSD, Windows
90.195 ден.

 

 

DELL XPS 13 9300

i5,8GB,512GB SSD, Win10
92.400 ден.

 

 

DELL Latitude 9510 2-in-1

i7,16GB,256GB SSD, Win10
138.495 ден.

 

 

Испрати барање за понуда

Или погледни ги  дополнителните уреди и софтвер за работа од дома