“ПРОМОЦИЈА – ГАРАНТИРАН ПОПУСТ ВО СЛЕДНИТЕ 12 МЕСЕЦИ”

РЕГИСТРАЦИЈА ЗА КОМПАНИИ/ОРГАНИЗАЦИИ

Во рамки на кампањата “Максимална продуктивност без разлика од каде работите“ Макпетрол А.Д. – Центар Dell Ви овозможува да добиете попуст од најмалку 3% во однос на малопродажните цени на сите Dell производи за нарачки во следните 12 месеци.

Промоцијата важи за сите правни и физички лица, а за да се стекнете со правото на попуст потребно е да се регистрирате за промоцијата со пополнување на формата подолу:

 

*Со пополнување на овој формулар давам согласност моите податоци да се користат за кампањата и известувања за производи и услуги на Макпетрол А.Д.
Обработката на Вашите лични податоци МАКПЕТРОЛ АД – Центар ДЕЛЛ ја врши во согласност со прописите за заштита на лични податоци.

Дознај повеќе за најновите модели