Продажен салон

Продажбата на компјутерска опрема на мали и домашни корисници ја остваруваме преку единствениот продажен салон специјализиран за опрема од програмата на Dell.
Макпетрол А.Д. е партнер на Dell за Македонија уште од 1996 година. Покрај ова партнерство во изминатите две децении изградивме партнерства со реномирани светски брендови од ИКТ индустријата како Microsoft, Symantec, VMware, Cisco, Veeam и други.

Доколку сте заинтересирани за производ кој не е дел од моменталната понуда во ценовникот контактирајте не, а ние ќе се потрудиме да добиете одлична понуда!

Партнери