OptiPlex десктопи
& All-in-Ones компјутери! 

Новата OptiPlex фамилија го подобрува вашето десктоп искуство. Најинтелигентните, бајбезбедните комерцијално достапни компјутери сега се уште подостапни.

Погледни ги моделите

OptiPlex опции

All-in-One
Комфорна работа во стил со новиот тенок дизајн, вградени функции за интелигентна соработка и безбедност плус дополнителна EMZA веб камера со можност за детекција на корисникот.

Micro
Ослободете го просторот со ултра компактен десктоп кој може да има биде напојуван со еден type-C кабел и дополнителни разновидни опции за поврзување. 

Small Form Factor
Совршен баланс меѓи компатна големина и моќни перформанси со дизајн кој одлично стои на работна маса.

Tower
Придвижете ги најзахтевните бизнис апликации со моќната десктоп единица со најдобрата во својата класа графичка карта.

3000 Thin Client
Непречено поврзете се во вашата виртуелна канцеларија со тенката декстоп единица оптимизирана за Dell Cloud Client Workspace решенијата.

XE4 Tower и XE4 Small Form Factor
Пренесете ја врвната продуктивност во вашето индустриско опкружување со овие издржливе декстоп решенија. 

Погледни ги моделите

Спој на едноставност и интелигенција

Новата OptiPlex фамилија нуди модерни десктоп функционалности со можности за зголемен перформанс и поврзаност. Со едноставниот процес на нарачка може да одберете која опција ви одговара на потребите и потоа да ги одберете соодветните функционалности за вашата работа. Сега, со единствениот BIOS достапен кај сите модели, вашата совршена OptiPlex конфигурација е на чекор до вашата работна средина. 

Погледни ги моделите

Dell Optimizer

Автоматски персонализирајте го вашиот OptiPlex и зголемете ги перформансите. Dell Optimizer е AI базирана алатка која ја оптимизира работата на софтверот врз основа на тоа што работите. 

Погледни ги моделите

OptiPlex Thin Client

со Cloud Client Workspace

Пристапете во вашата виртуелна работна средина со OptiPlex thin решенијата. Бројните опции овозможуваат централна контрола преку Wyse Management Suite и Cloud Client Workspace со што овие единици стануваат вашето комплетно VDI решение. 

Dell-exclusive ThinOS – Уживајте во најбезбедниот редуциран оперативен систем. 

Dell Hybrid Client – Искусете го првиот клиентски софтвер со хибридно клауд управување во спремни уреди за комерцијална употреба. 

Погледни ги моделите

Совршена комбинација

OptiPlex серијата нуди различни елементи за да се усогласи со вашите работни потреби. Од држачи, носачи и камери до безжични тастатури и мауси. Со богатата понуда на додатоци кои штедат простор сега можете да го креирате вашето совршено работно искуство, како и да работите.

Погледни ги моделите

Партнер од доверба

OptiPlex десктоп компјутерите се изработени со 30-годишно искуство и иновација предводена од потребите на потрошувачите. Пионер во својата класа кој редовно спроведува тестирања на квалитетот и се грижи за одржливоста на самите компоненти. 9 од 10 корисници велат дека OptiPlex конфигурациите се подобри од конкуренцијата кога станува збор за лесна имплементација, поддршка корисничко искуство и секако сигурност. 

Погледни ги моделите

Одржлив дизајн

OptiPlex беше првиот производ на Dell произведен со рециклирана пластика во 2007. година и првиот кој користеше материјали од добавувачи кои се грижат за околината во 2014 година. OptiPlex во себе има до 60% рециклирани материјали, 8.0 Energy Star спецификација и има повеќе од 50 EPEAT регистрирани производи. 

Погледни ги моделите

Најди го надобриот OptiPlex за тебе

Нов OptiPlex All-in-One

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Нов OptiPlex Micro

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Нов OptiPlex Small Form Factor

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Нов OptiPlex Tower

ПОБАРАЈ ПОНУДА