Optiplex Desktop

Интелигенција на која можете да ѝ верувате

Со повеќе изведби (form factor-и) кои овозможуваат заштеда на простор, прилагодливи конфигурации, 11-та генерација на Intel® Core™ процесори и оптимизација за вештачка интелигенција, OptiPlex декстоп компјутерите се направени така што да нудат попаметно и побрзо искуство.

Побарај понуда

Десктоп компјутери динамични како Вашиот работен ден

Портфолиото на OptiPlex се состои од неколку различни изведби кои вклучуваат: Сè-во-едно бизнис десктоп компјутери кои нудат врвни перформанси, брилијантни монитори и ергономични опции за држачи за ефикасна работа,  Редизајнирани куќишта (Mini Tower) и помалата варијанта (Small Form Factor) кои овозможуваат проширливост и нудат опции за приклучување на повеќе соодветни периферни уреди како и компактниот и моќниот Micro кој сега нуди повеќе опции за монтирање кои се прилагодуваат на начинот на кои Вие работите. Најинованивно решение од ова портфолио е OptiPlex 7070 Ultra. Овој декстоп компјутер е најфлексибилниот во светот. Компактната и флексибилна форма овозможува истата да биде комплетно скриена во држачот за мониторот со што ги добивате придобивките на елегантниот и прилагодлив сè-во-едно декстоп компјутер.

Побарај понуда

Технологија што се прилагодува брзо како Вас

Трансформирајте го Вашето работно искуство со Dell Optimizer. OptiPlex e единствениот десктоп компјутер што вклучува софтвер за оптимизација со вградена вештачка интелигенција која учи и реагира на начинот на кој Вие работите. Функционалностите како ExpressResponse и Intelligent Audio интуитивно ги анализираat и подесуваat критичните области на Вашиот систем, вклучувајќи ги перформансите, звукот и повеќе. Резултатот? Беспрекорно искуство со значително помалку пречки, каде и да работите.

Побарај понуда

Корисничко искуство прилагодено на Вас

Искусете максимална продуктивност со било која изведба. Сите варијанти се изградени така што да се подготвени за работа со виртуелна реалност и најновата дисплеј технологија. Беспрекорно искуство со соодветна поддршка за повеќе монитори. OptiPlex нуди решенија за паметна и лесна соработка.

Побарај понуда

Верен партнер

Верен бренд за десктоп компјутери со 27 години иновација посветена на потрошувачите. Дизајниран да биде издржлив, OptiPlex е пионир кога станува збор за тестирање на квалитетот, одејќи подалеку од стандардните MIL-STD тестови, и сигурен партнер низ целиот животен циклус на овие десктоп компјутери. Со вклучени опции за безбедност, OptiPlex е еден од најбезбедните десктоп компјутери во светот. Kомпјутерите од серијата Dell OptiPlex се изградени со одржливи материјали, односно сите модели содржат најмалку 35% рециклирана пластика. Уживајте во брза и флексибилна информатичка технологија со сеопфатни решенија за управување, поддршка и безбедност.

Побарај понуда

Серија 7000

Премиум бизнис декстоп компјутери дизајнирани за максимални перформанси со елегантен и компактен дизајн.

OptiPlex 7080

Micro

Премиум, интелигентен Micro декстоп компјутер со повеќе форми (small form factor= за заштеда на простор коj нуди максимална продуктивност и врвни перформанси. Со 10-та генерација на Intel® процесори.

Интелигентни бизнис кула (tower/десктоп и rack) и повеќе форми (small form factor0 на декстоп компјутери кои нудат максимална прошиливост и врвни перформанси. Со 10-та генерација на Intel® процесори.

Бр. 1 во светот најфлексибилно и модуларно сè-во-едно искуство за динамична работна површина и продуктивност, со вградена вештачка интелигенција од Dell Optimizer.

Серија 5000

Подобрени десктоп компјутери за бизниси со извонредна безбедност, конфигурација и управување.

Интелигентни декстоп компјутери со кула (tower/десктоп и rack) и мала форма (small form factor) кои нудат најдобра безбедност и можност за управување. Со 10-та генерација на Intel® процесори.

Подобрени, интелигентни десктоп компјутери со micro form factor што нудат максимална продуктивност и перформанси. Со 10-та генерација на Intel® процесори.

Серија 3000

Десктоп компјутери дизајнирани да ги нудат основните работи и флексибилност за потребите на Вашиот бизнис, со фактор на иновативни форми (innovative form factor).

Најосновниот десктоп компјутер за комерцијална употреба со micro form factor што нуди најдобра безбедност и најдобри перформанси со 10-та генерација на Intel® процесори.

Основни бизнис десктоп компјутери со кула (tower/десктоп и rack) и фактор на мала форма (small form factor) што нудат најдобра безбедност и можност за управување. Со 10-та генерација на Intel® процесори.

Целосно модуларно сè-во-едно решение со можност за замена на елементи и компактен модул за десктоп компјутер кој може да биде скриен во држачот за мониторот. 

Серија 7000 All-in-One

Максимално искористете го просторот и зголемете ја Вашата продуктивност со нашите најбезбедни, лесни за управување и издржливи сè-во-едно десктоп компјутери.

Премиум, интелигентен 24-инчен сè-во-едно десктоп компјутер кој нуди најдобри перформанси, звук и видео. Со 10-та генерација на Intel® процесори.

Премиум, интелигентен 27-инчен сè-во-едно десктоп компјутер кој нуди најдобри перформанси, звук и видео. Со 10-та генерација на Intel® процесори.

Серија 5000 All-in-One

Сè-во-едно десктоп компјутери со повеќе функционалности кој нуди можности за напредно управување, безбедност и конфигурација.

Интелигентен, одржлив 24-инчен сè-во-едно десктоп компјутер кој нуди подобрена безбедност и продуктивност, дизајниран да заштеди простор. Со 10-та генерација на Intel® процесори..

Серија 3000 All-in-One

Сè-во-едно десктоп компјутери за динамична работна површина кои ја зголемуваат продуктивноста. Вклучува екран на допир.

Одржлив, сè-во-едно десктоп компјутер со поголем 21.5-инчен монитор кој нуди подобрена безбедност и дизајн за заштеда на простор. Со 10-та генерација на Intel® процесори.

Серија Modular All-in-One

Најфлексибилните десктоп компјутери во светот за комерцијална употреба.

OptiPlex 7070 Ultra

Најфлексибилните десктоп компјутери во светот за комерцијална употреба кој нуди можност за замена на елементи за максимална флексибилност. Во цената се вклучени модулот за декстоп компјутерот и држач по избор.

Целосно модуларно сè-во-едно решение со можност за замена на елементи и компактен модул за десктоп компјутер кој може да биде скриен во држачот за мониторот.

Бр. 1 во светот најфлексибилно и модуларно сè-во-едно искуство за динамична работна површина и продуктивност, со вградена вештачка интелигенција од Dell Optimizer.

Серија XE

Долгорочно решение за десктоп компјутер со одлична безбедност и истрајност.

Десктоп компјутер со подобрени перформанси и проширливост кој вклучува заштита од зголемена температура и врвна можност за управување.