Latitude лаптопи! 

Работата станува искуство, каде и да сте, на новиот најинтелигентен лаптоп во светот со вградени AI фукционалности. 

Предлог конфигурации

Нурнете се во работата

Работете доверливо со интелигентните функции кои овозможуваат соработка, поврзаност и безбедност.  

Latitude лаптоп компјутерите се склопени за да се справат со повеќе барања одеднаш. Придвижени со помош на моќни Intel® Core™ procesori, опции за вградување брза меморија и напреднo ладење дизајнирани со обновливи и рециклирани материјали. 

Предлог конфигурации

Иновативен дизајн

Тактилна реакција

Самоуверено совладувајте ги вашите работни задачи со првиот т.н. Haptic Collaboration Touchpad на Latitude 9440, 2-in-1 уредите. Овој тачпад вклучува и тактилен и звучен фидбек на секој клик на работната површина.

Патувајте со стил

Ултра лесната магнезиумска рамка, достапна за некои од моделите во серијата 7000, овозможува да ја однесете работата каде сакате.  

Дизајниран за одржливост

Latitude моделите произведени се од рециклирана пластика, што директно го намалува пластичниот отпад кој завршува во океаните и на тој начин го намалува влијанието на околината. Latitude лаптопите имаат EPEAT Gold регистрација. 

Безбедна и доверлива работа

Детекција на поглед

Зачувајте ја приватнсота на вашата работа со т.н. Onlooker Detection систем кој го прикажува текстура на вашиот екран кога некој друг гледа во него.

Интелигентно аудио

Со помошна на Neural Noise Cancellation лаптопот ја елиминира позадинската врева за да можете да се фокусирате да го слушнете тоа што е важно.

Детекција на поглед на страна

Екранот автоматски се затемнува кога не гледате во него за да ја зголеми приватноста и заштеди батеријата.

Експресна најава

Останете безбедни со ExpressSign-in системот кој го буди вашиот лаптоп штом ќе му се приближите и го заклучува кога ќе се оддалечите од него.

Подобри перформанси

Нови Intel® процесори

Очекувајте највисоки перформанци од вашиот лаптоп со Intel® vPro®  С со селектирани системи кои го вклучуваат и Intel® Evo™ дизајнот.

Ефикасно ладење

Поместете ги границите на перформансите и одржувајте го вашиот лаптоп ладен и тивок со новите дупли вентилатори и задни вентилатори, достапни на одредени дизајни.

Подолго време на работа

Со подолгиот живот на батеријата и експресното полнење нема да треба често да бидете врзани за кабел.

Врвна безбедност

Останете заштитени

Вградените функционалности, како читачот на отисок од прст, контактни и безконтактни читачи на картички како и опциите за физичко заклучување  можат да детектираат и отстранат малициозни активности пред истите да станат закана за вашиот систем.

Dell SafeBios

Намалете го ризикот од напади на BIOS и firmware со интегрираната детекција.

Dell SafeID

Енкриптирајте, зачувувајте и процесирајте ги корисничките податоци за да ги зачувате критичните податоци скиени од malware напади. Сите кориснички податоци се безбедни на одвоен безбедносен чип. 

Најди го надобриот Latitude за тебе

Нов Latitude 7340

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Нов Latitude 5340

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Нов Latitude 3340

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Нов Latitude 7440

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Нов Latitude 5440

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Нов Latitude 3440

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Нов Latitude 5440

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Нов Latitude 3540

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Нов Latitude 7640

ПОБАРАЈ ПОНУДА