Поврзи се како да си таму.

Иновативната камера овозможува чисти фотографии дури и на мала светлина и во исто време нуди восхитувачка резолуција.

Првата веб камера во светот SafeShutter* автоматски се вклучува и исклучува, или ја презема контролата со безбедносна камера и копчињата за гасење на звукот на микрофонот. 

Интелигентниот аудио систем го зајакнува вашиот ауди квалитет и ги намалува позадинските звукови.

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Стил и функционалност во едно.

Мал и лесен компјутер со голем екран со тесна рамка, опремен со иновативен систем за ладење кој ги намалува ограничувањата на перформансите.

Искусете ја живописната боја и намалените штетни емисии на сина светлина со ComfortView Plus.

Во меѓувреме, работете удобно на елегатно дизајниран лаптоп со CNC алуминиумска основа прецизно обработена со дијамантски завршетоци на рабовите.

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Зголемена одржливост

Лаптопите од серија 5000 се првите компјутери кои користат рециклирани јаглеродни влакна во дизајнот и први употребуваат 21% биопластика од дрвја во изработката на капакот.

Latitude производите се регистрирани во EPEAT Gold. Се користиат водни бои со низок VOC на 100% обоени делови и 100% рециклиран материјал за пакување на 2 во 1 производите (25% пластика излезена од океан + 75% HDPE).

ПОБАРАЈ ПОНУДА

| Dell Optimizer

ExpressResponse

Со Intel® Adaptix Technology, им давате приоритет на најважните апликации, со што тие ќе можат да се отвораат побрзо и да работат подобро.

ExpressCharge

Dell Optimizer го продолжува времетраењето и ја подобрува работата на батеријата со прилагодување на вашите навики на користење, обезбедувајќи до 80% полнење за 40 минути на серијата 9000.*

ExpressConnect

Поврзете се автоматски на најсилните точки за пристап во канцеларијата што го зајакнува капацитетот на опсегот за апликациите за конференции, каде и да работите.

ПОБАРАЈ ПОНУДА

| Перформанси

Поврзете се ултра брзо.

Wi-Fi 6E обезбедува поголем опсег за побрз, непречен Wi-Fi, особено во области со висока концентрација. Или останете поврзани со 5G, 4G LTE и eSIM опции. 

Моќни перформанси.

Нашите уреди се карактеризираат со најновата 11-та генерација на Intel® до CoreTM i7 vPro® процесори. Сериите 9000 и 7000 се дизајнирани за платформата EvoTM vPro®.

ПОБАРАЈ ПОНУДА