Повеќе
Повеќе
Повеќе
Повеќе

Барање на сервисен налог

Со цел да Ви го олесниме процесот на безбедно и брзо оставање на уреди во сервис воведовме можност за креирање на барање за сервисен налог online.

Краирај барање за сервис

Dell EMC Enterprise опрема

Добијте го она што Вам најмногу ви одговара по најдобра цена. Вашите барања за понуда доставете ни ги на dell@makpetrol.com.mk

Побарај понуда

Партнери